Menú per grups

A partir de 8 persones

PER COMPARTIR

Papada de Porc a Baixa Temperatura,
amb Llagostí a la planxa i reducció de Pedro Ximénez

Croquetes Casolanes
de Pollastre i Pernil (8 unitats)

Tacos de Xai Confitat
amb Guacamole casolà, Ceba vermella i salsa Romesco (4 unitats)

Ous Estrellats
amb  Pernil Ibèric D.O. Extremadura i patates fregides

Espàrrecs Verds a la Brasa
amb Salsa Romesco

OPCIÓ 1

Confit d’Ànec,
fet al forn amb patates panaderes

Terrina de Galta de Porc
amb Ceps i el nostre Parmentier de patata

Costella de Porc a Baixa Temperatura
acabada al Josper amb muselina d’allioli

La Nostra Brasa
A escollir: Botifarra, Peus de Porc, Pollastre o Conill

Tataki de Tonyina
amb Guacamole Casolà, Soja i Sèsam

Llobarro
la peça sensera feta a la brasa

30€

OPCIÓ 2

Entrecot de Vedella
Fet a la Brasa

½ Espatlla de Xai
Feta al forn amb Patates Panadera

Arròs
Amb Gamba Vermella i Calamarsets

Bacallà a la Brasa
Gratinat amb muselina d’Allioli i fons d’Espinacs

Combinat de Gambes i Calamarsets
Fets a la Planxa amb Picada d’All i Julivert

40€

PER ACABAR

La “Torrija”
Amb Crema Catalana Caramel-litzada

Pastís de Formatge
Amb Fruits Vermells

Crema Catalana
Caramel-litzada

Sorbet
De Llimona

*Opció Pastís de Celebració
Suplement de 4,00€

Begudes i Cafés
No inclosos

Scroll to Top