Menú diari

PRIMERS

Xató
escarola bacallà, tonyina, truita de mongetes, anxova i romesco

La “Rusa”
amb llagostins. “nachos” i un toc de romesco (nacho i romesco contenen gluten) (gluten free)

Timbal d’Escalivada i Esqueixada de Bacallà
amb olivada (gluten free)

Carpaccio de Vedella
amb encenalls de formatge parmesà, oli d’alfàbrega i torradetes (gluten free) (pa conté gluten)

Ous Estrellats
amb pernil ibèric D.o. Extremadura i patates fregides (gluten free) (sup.3,0o€)

Carbassó a la Brasa
amb botifarra negre, pebrots del Padrón i ceba confitada (gluten free)

“Taco Mex” de COstella de Porc Teriyaki
amb guacamole casolà i ceba encurtida

Cargols a la llauna
amb all i julivert (sup. 5,50€) (gluten free)

Caneló de Xai rostit
amb beixamel de Ceps

SEGONS

Peix del dia
 a la planxa o brasa amb all i julivert (gluten free)

Arròs Negre Mar i Muntanya
amb muselina d’allioli (gluten free) (individual i feta al moment 15/20 min.)

Bacallà a la Llauna
amb mongetes del Ganxet (sup. 6,00€)

Terrina de Galta de Porc
amb albergínia escalivada i suc de rostit (gluten free)

Magret d’Ànec
filetejat a la brasa amb ceba co9nfitada (gluten free) (sup. 4,00€)

Tataki d’Entrecot de Vedella
amb el nostre parmentier de patata i reducció de Pedro Ximénez (gluten free)

Entrecot de Vedella
filetejat a la brasa (gluten free) (sup. 8,00€)

A LA BRASA

Peus de Porc, 1/4 de Pollastre, 1/4 de Conill o Botifarra amb mongetes

*Elecció de 2 segons SUPLEMENT 2,50€
*Canvi de guarnició (verdura/amanida/mongetes) SUPLEMENT 1,50€

POSTRES

Flam
de Baileys

La “Torrija”
amb crema catalana caramel·litzada

Pastís de Formatge
amb coulis de fruits vermells (gluten free)

Flam d’ou
(gluten free)

Mató amb mel
(gluten free)

Crema catalana
caramel·litzada

Iogurt natural
(gluten free)

Fruita del temps
(gluten free)

Bola de Gelat
de vainilla, xocolata, torró, nata o llimona

Coulant de xocolata
amb gelat de vainilla (sup. 2,50€)

Valencià
suc de taronja natural amb gelat de vainilla (gluten free) (sup. 3,00€)

Canelons de pinya
amb gelat de mascarpone i crema catalana caramel-litzada (sup. 2,50€)

Sorbet de llimona
gluten free (sup. 2,00€)

Sorbet de llimona al Marc de Cava o Mojito 
gluten free (sup. 3,00€)

MENÚ 21,00€
primer + segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)

1/2 MENÚ 16,00€
primer/segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)

TAKEAWAY

Menú 18,00€
(beguda no inclòsa)

1/2 Menú 14,50€
(beguda no inclòsa)

*Si pateixen alguna al·lèrgia o intolerància preguntin al personal de sala
Els plats sense gluten poden contenir traces, degut a la preparació de diferents plats al mateix temps

Menú diari a Santa Perpètua de Mogoda


Menú de dimarts a divendres.

Carta pel cap de setmana i festius.

Scroll to Top