Menú diari
PRIMERS
Amanida Mèsclum
amb fresons, formatge de cabra i vinagreta de fruits secs (gluten free)
Xató
bacallà tonyina, truita de mongetes, anxova i romesco
Anxoves del Cantàbric
bacallà, tomàquet natural triturat i all (gluten free)(sup. 5,00€)
Escalivada
amb patata caliu i romesco (romesco conté gluten) (gluten free)
Carpaccio de Vedella
amb encenalls de formatge parmesà, oli d’alfàbrega i torradetes (pa coné gluten) (gluten free)
Ous Estrellats
amb pernil ibèric D.O. Extremadura i patates fregides SUP. 3,00€ (gluten free)
Escudella
Barrejada
Carxofes
a la Brasa (gluten free)
Cargols a la llauna
amb all i julivert (sup. 5,50€) (gluten free)
Trinxat de Cerdanya
amb papada de porc confitada (gluten free)
SEGONS
Peix del dia
a la planxa o brasa amb all i julivert(gluten free)
Arròs Negre mar i muntanya
amb muselina d’allioli (gluten free) (individual i feta al moment 15/20 min.)
Bacallà a la Llauna
amb mongetes del Ganxet (sup. 6,00€)
Entranya de Vedella
a la brasa amb ximixurri (gluten free)
Tataki de Tonyina
amb guacamole casolà, ceba encurtida, soja i sèsam (soja conté gluten) (gluten free) (sup. 4,50€)
Galta de Porc Rostida
a l’Oporto amb el nostre parmentier de patata (gluten free)
Entrecot de vedella
filetejat a la brasa (gluten free) (sup. 5,50€)
Escalopins de vedella
amb salsa de formatge blau (gluten free)
A LA BRASA
Peus de Porc, 1/4 de Pollastre, 1/4 de Conill o Botifarra amb mongetes
*Elecció de 2 segons SUPLEMENT 2,50€
*Canvi de guarnició (verdura/amanida/mongetes) SUPLEMENT 1,50€
POSTRES
Pastís Santiago
amb moscatell (gluten free)
La “Torrija”
amb crema catalana caramelitzada
Caràccio de pinya
amb amb crema catalana i gelat de coco
Pastís de Formatge
amb coulis de fruits vermells (gluten free)
Flam d’ou
(gluten free)
Mató amb mel
(gluten free)
Crema catalana
caramel·litzada
Iogurt natural
(gluten free)
Fruita del temps
(gluten free)
Bola de Gelat
de vainilla, xocolata, torró, nata o llimona
Coulant de xocolata
amb gelat de vainilla (sup. 2,50€)
Valencià
suc de taronja natural amb gelat de vainilla (gluten free) (sup. 3,00€)
Canelons de pinya
amb gelat de mascarpone i crema catalana caramel-litzada (sup. 2,50€)
Sorbet de llimona
gluten free (sup. 2,00€)
Sorbet de llimona al Marc de Cava o Mojito
gluten free (sup. 3,00€)
MENÚ 21,00€
primer + segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
1/2 MENÚ 16,00€
primer/segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
TAKEAWAY
Menú 18,00€
(beguda no inclòsa)
1/2 Menú 14,50€
(beguda no inclòsa)
*Si pateixen alguna al·lèrgia o intolerància preguntin al personal de sala
Els plats sense gluten poden contenir traces, degut a la preparació de diferents plats al mateix temps
Menú diari a Santa Perpètua de Mogoda
Menú de dimarts a divendres.
Carta pel cap de setmana i festius.