Menú diari
PRIMERS
Amanida Mèsclum
amb pebrots del piquillo, tonyina, ou dur i anxova (gluten free)
Amanida de Pasta Fresca
amb llagostins i oli d’alfàbrega
Tomàquet Amanit
amb piparres fresques de Navarra fregides i vinagreta de fruits secs (gluten free)
Timbal d’Albergínia escalivada
amb Tàrtar de Salmó i maonesa de soja
Favetes Confitades
amb pernil i ou pochè (gluten free)
Caneló de Rostit de Xai
amb beixamel de ceps i encenalls de formatge curat
Ous Estrellats
amb pernil ibèric i patates fregides (sup. 3,50€) (gluten free)
Anxoves del Cantàbric
amb pebrot escalivat i pa de coca torrat amb tomàquetl (sup. 5,50€)
Cargols a la llauna
amb all i julivert (sup. 5,50€) (gluten free)
SEGONS
Peix del dia
a la planxa o brasa amb all i julivert (gluten free)
Costella e Porc a baixa temperatura
acabada al Jósper i gratinada amb muselina d’allioli (gluten free)
Trio de Botifarres a la Brasa
blanca, negre i del Perol amb mongetes del Ganxet (gluten free)
Arròs a Banda de Calamars
amb muselina d’allioli (gluten free) sup. 2,00€ (individual i feta al moment 15/20 min.)
Bacallà a la Llauna
amb mongetes del Ganxet (soja conté gluten) (gluten free) (sup. 6,50€)
Tataki de Tonyina
amb guacamole casolà, ceba encurtida, soja i sèsam (soja conté gluten) (gluten free)
Entrecot de Vedella
filetejat a la brasa (gluten free) sup. 8,00€
A LA BRASA
Peus de Porc, 1/4 de Pollastre, 1/4 de Conill o Botifarra amb mongetes
*Elecció de 2 segons SUPLEMENT 2,50€
*Canvi de guarnició (verdura/amanida/mongetes) SUPLEMENT 1,50€
POSTRES
Pastís Santiago
amb moscatell
Carpaccio de Pinya
amb gelat de coco i rom cremat
Pastís de Formatge
amb coulis de fruits vermells (gluten free)
Flam d’ou
(gluten free)
Mató amb mel
(gluten free)
Crema catalana
caramel·litzada
Iogurt natural
(gluten free)
Fruita del temps
(gluten free)
Bola de Gelat
de vainilla, xocolata, torró, nata o llimona
Coulant de xocolata
amb gelat de vainilla (sup. 2,50€)
Valencià
suc de taronja natural amb gelat de vainilla (gluten free) (sup. 3,00€)
Canelons de pinya
amb gelat de mascarpone i crema catalana caramel-litzada (sup. 2,50€)
Sorbet de llimona
gluten free (sup. 2,00€)
Sorbet de llimona al Marc de Cava o Mojito
gluten free (sup. 3,00€)
MENÚ 21,50€
primer + segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
1/2 MENÚ 17,00€
primer/segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
TAKEAWAY
Menú 18,00€
(beguda no inclòsa)
1/2 Menú 15,00€
(beguda no inclòsa)
*Si pateixen alguna al·lèrgia o intolerància preguntin al personal de sala
Els plats sense gluten poden contenir traces, degut a la preparació de diferents plats al mateix temps
Menú diari a Santa Perpètua de Mogoda
Menú de dimarts a divendres.
Carta pel cap de setmana i festius.