Menú diari

PRIMERS

Xató escarola, bacallà, tonyina, truita de mongetes, anxova i romesco

Amanida Mèsclum amb formatge de cabra gratinat i vinagreta de fruits secs

Escudella Barrejada

Carxofes del Prat a la brasa

Xampinyons Portobello farcits de Trinxat de Cerdanya amb salsa Gorgonzola

Ofegat de Pèsols amb rovellons, ou pochè i cruixent de papada de porc

Ous Estrellats
amb pernil ibèric D.O. Extremadura i patates fregides (sup. 3,50€) (gluten free)

Anxoves del Cantàbric
amb pebrot escalivat i pa de coca torrat amb tomàquet (sup. 5,50€)

Cargols a la llauna
amb all i julivert (sup. 5,50€) (gluten free)

SEGONS

Peix del Dia planxa o brasa amb all i julivert

Ventresca de Bacallà a la Brasa amb salsa de pebrot escalivat

Fricandó de Vedella amb bolets

Tripes (callos) i Cap i Pota amb ou ferrat

Arròs Mar i Muntanya pollastre, conill, porc, cloïsses, calamar, llagostí i musclos SUP. 2,00€ (individual i feta al moment 15/20 min.)

Bacallà a la Llauna
amb mongetes del Ganxet (soja conté gluten) (gluten free) (sup. 6,50€)

Tataki de tonyina
amb guacamole casolà, ceba encurtida, soja i sèsam (soja conté gluten) (gluten free) sup. 5,50€

Entrecot de Vedella
filetejat a la brasa (gluten free) sup. 8,00€

A LA BRASA

Peus de Porc, 1/4 de Pollastre, 1/4 de Conill o Botifarra amb mongetes

*Elecció de 2 segons SUPLEMENT 2,50€
*Canvi de guarnició (verdura/amanida/mongetes) SUPLEMENT 1,50€

POSTRES

Pastís Santiago
amb moscatell

Daus de Pinya a la Brasa
amb crema catalana i gelat de coco

La “Torrija”
amb crema catalana caramel·litzada

Pastís de Formatge
amb coulis de fruits vermells (gluten free)

Flam d’ou
(gluten free)

Mató amb mel
(gluten free)

Crema catalana
caramel·litzada

Iogurt natural
(gluten free)

Fruita del temps
(gluten free)

Bola de Gelat
de vainilla, xocolata, torró, nata o llimona

Coulant de xocolata
amb gelat de vainilla (sup. 2,50€)

Valencià
suc de taronja natural amb gelat de vainilla (gluten free) (sup. 3,00€)

Canelons de pinya
amb gelat de mascarpone i crema catalana caramel-litzada (sup. 2,50€)

Sorbet de llimona
gluten free (sup. 2,00€)

Sorbet de llimona al Marc de Cava o Mojito 
gluten free (sup. 3,00€)

MENÚ 21,50€
primer + segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)

1/2 MENÚ 17,00€
primer/segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)

TAKEAWAY

Menú 18,00€
(beguda no inclòsa)

1/2 Menú 15,00€
(beguda no inclòsa)

*Si pateixen alguna al·lèrgia o intolerància preguntin al personal de sala
Els plats sense gluten poden contenir traces, degut a la preparació de diferents plats al mateix temps

Menú diari a Santa Perpètua de Mogoda


Menú de dimarts a divendres.

Carta pel cap de setmana i festius.

Scroll to Top