Menú diari
PRIMERS
Xató
escarola, bacallà, tonyina, truita de mongetes, anxova i romesco
Tomàquet Amanit
amb ventresca de tonyina confitada, ou dur, ceba de Figueres i olives d’Aragó (gluten free)
Amanida Mèsclum
amb carxofes en escabetx, llagostins i pebrot escalivat (gluten free)
Carpaccio de Vedella
amb encenalls de formatge parmesà, oli d’alfàbrega i torradetes (pa conté gluten) (gluten free)
Carxofes del Prat
a la brasa (gluten free)
Carbassó, Espàrrecs verds i Xampinyó Portobello
a la brasa amb romesco i ximixurri (gluten free) (romesco conté gluten)
Canelons de rostit arrebossats
amb salsa de formatge gorgonzola
Ous Estrellats
amb pernil ibèric i patates fregides (sup. 3,50€) (gluten free)
Anxoves del Cantàbric
amb pebrot escalivat i pa de coca torrat amb tomàquet (sup. 5,50€)
Cargols a la llauna
amb all i julivert (sup. 5,50€) (gluten free)
SEGONS
Peix del dia
a la planxa o brasa amb all i julivert (gluten free)
Platillo de Vedella
amb carxofes (gluten free)
Hamburguesa casolana a la Brasa
amb salsa de mostassa a l’antiga (gluten free)
Galta de Porc Rostida a l’Oporto
amb el nostre parmentier de patata (gluten free)
Arròs Negre Mar i Muntanya
amb muselina d’allioli sup. 2,00€ (gluten free) (individual i feta al moment 15/20 min.)
Bacallà a la Llauna
amb mongetes del Ganxet (soja conté gluten) (gluten free) (sup. 6,50€)
Tataki de Tonyina
amb guacamole casolà, ceba encurtida, soja i sèsam (soja conté gluten) (gluten free) sup. 5,50€
Entrecot de Vedella
filetejat a la brasa (gluten free) sup. 8,00€
A LA BRASA
Peus de Porc, 1/4 de Pollastre, 1/4 de Conill o Botifarra amb mongetes
*Elecció de 2 segons SUPLEMENT 2,50€
*Canvi de guarnició (verdura/amanida/mongetes) SUPLEMENT 1,50€
POSTRES
La Torrija
amb crema catalana caramel·litzada
Pastís Santiago
amb moscatell (gluten free)
Pastís de Formatge
amb coulis de fruits vermells (gluten free)
Flam d’ou
(gluten free)
Mató amb mel
(gluten free)
Crema catalana
caramel·litzada
Iogurt natural
(gluten free)
Fruita del temps
(gluten free)
Bola de Gelat
de vainilla, xocolata, torró, nata o llimona
Coulant de xocolata
amb gelat de vainilla (sup. 2,50€)
Valencià
suc de taronja natural amb gelat de vainilla (gluten free) (sup. 3,00€)
Canelons de pinya
amb gelat de mascarpone i crema catalana caramel-litzada (sup. 2,50€)
Sorbet de llimona
gluten free (sup. 2,00€)
Sorbet de llimona al Marc de Cava o Mojito
gluten free (sup. 3,00€)
MENÚ 21,50€
primer + segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
1/2 MENÚ 17,00€
primer/segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
TAKEAWAY
Menú 18,00€
(beguda no inclòsa)
1/2 Menú 15,00€
(beguda no inclòsa)
*Si pateixen alguna al·lèrgia o intolerància preguntin al personal de sala
Els plats sense gluten poden contenir traces, degut a la preparació de diferents plats al mateix temps
Menú diari a Santa Perpètua de Mogoda
Menú de dimarts a divendres.
Carta pel cap de setmana i festius.