Menú diari
PRIMERS
Xató escarola, bacallà, tonyina, truita de mongetes, anxova i romesco
Amanida Mèsclum amb formatge de cabra gratinat i vinagreta de fruits secs
Escudella Barrejada
Carxofes del Prat a la brasa
Xampinyons Portobello farcits de Trinxat de Cerdanya amb salsa Gorgonzola
Ofegat de Pèsols amb rovellons, ou pochè i cruixent de papada de porc
Ous Estrellats
amb pernil ibèric D.O. Extremadura i patates fregides (sup. 3,50€) (gluten free)
Anxoves del Cantàbric
amb pebrot escalivat i pa de coca torrat amb tomàquet (sup. 5,50€)
Cargols a la llauna
amb all i julivert (sup. 5,50€) (gluten free)
SEGONS
Peix del Dia planxa o brasa amb all i julivert
Ventresca de Bacallà a la Brasa amb salsa de pebrot escalivat
Fricandó de Vedella amb bolets
Tripes (callos) i Cap i Pota amb ou ferrat
Arròs Mar i Muntanya pollastre, conill, porc, cloïsses, calamar, llagostí i musclos SUP. 2,00€ (individual i feta al moment 15/20 min.)
Bacallà a la Llauna
amb mongetes del Ganxet (soja conté gluten) (gluten free) (sup. 6,50€)
Tataki de tonyina
amb guacamole casolà, ceba encurtida, soja i sèsam (soja conté gluten) (gluten free) sup. 5,50€
Entrecot de Vedella
filetejat a la brasa (gluten free) sup. 8,00€
A LA BRASA
Peus de Porc, 1/4 de Pollastre, 1/4 de Conill o Botifarra amb mongetes
*Elecció de 2 segons SUPLEMENT 2,50€
*Canvi de guarnició (verdura/amanida/mongetes) SUPLEMENT 1,50€
POSTRES
Pastís Santiago
amb moscatell
Daus de Pinya a la Brasa
amb crema catalana i gelat de coco
La “Torrija”
amb crema catalana caramel·litzada
Pastís de Formatge
amb coulis de fruits vermells (gluten free)
Flam d’ou
(gluten free)
Mató amb mel
(gluten free)
Crema catalana
caramel·litzada
Iogurt natural
(gluten free)
Fruita del temps
(gluten free)
Bola de Gelat
de vainilla, xocolata, torró, nata o llimona
Coulant de xocolata
amb gelat de vainilla (sup. 2,50€)
Valencià
suc de taronja natural amb gelat de vainilla (gluten free) (sup. 3,00€)
Canelons de pinya
amb gelat de mascarpone i crema catalana caramel-litzada (sup. 2,50€)
Sorbet de llimona
gluten free (sup. 2,00€)
Sorbet de llimona al Marc de Cava o Mojito
gluten free (sup. 3,00€)
MENÚ 21,50€
primer + segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
1/2 MENÚ 17,00€
primer/segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)
TAKEAWAY
Menú 18,00€
(beguda no inclòsa)
1/2 Menú 15,00€
(beguda no inclòsa)
*Si pateixen alguna al·lèrgia o intolerància preguntin al personal de sala
Els plats sense gluten poden contenir traces, degut a la preparació de diferents plats al mateix temps
Menú diari a Santa Perpètua de Mogoda
Menú de dimarts a divendres.
Carta pel cap de setmana i festius.

