Menú diari

PRIMERS

Xató
escarola, bacallà, tonyina, truita de mongetes, anxova i romesco

Tomàquet Amanit
amb ventresca de tonyina confitada, ou dur, ceba de Figueres i olives d’Aragó (gluten free)

Carpaccio de Vedella
amb encenalls de formatge parmesà, oli d’alfàbrega i torradetes (pa conté gluten) (gluten free)

Timbal d’Escalivada i Bacallà
amb olivada (gluten free)

Caneló de rostit Xai
amb beixamel de caps i formatge d’ovella

Espàrrecs Verds a la Brasa
amb romesco (gluten free) (romesco conté gluten)

Ous Estrellats
amb pernil ibèric i patates fregides (sup. 3,50€) (gluten free)

Anxoves del Cantàbric
amb pebrot escalivat i pa de coca torrat amb tomàquet (sup. 5,50€)

Cargols a la llauna
amb all i julivert (sup. 5,50€) (gluten free)

SEGONS

Peix del dia
 a la planxa o brasa amb all i julivert (gluten free)

Bacallà a la Brasa
amb crema de pebrot escalivat i encenalls de formatge parmesà (gluten free)

Costella de porc a baixa temperatura
acabada al Josper i gratinada amb muselina d’alllioli (gluten free)

Arròs Negre Mar i Muntanya
amb muselina d’allioli sup. 2,00€ (gluten free) (individual i feta al moment 15/20 min.)

Tataki de Tonyina
amb guacamole casolà, ceba encurtida, soja i sèsam (soja conté gluten) (gluten free) (sup. 5,50€)

Entrecot de Vedella
filetejat a la brasa (gluten free) sup. 8,00€

A LA BRASA

Peus de Porc, 1/4 de Pollastre, 1/4 de Conill o Botifarra amb mongetes

*Elecció de 2 segons SUPLEMENT 2,50€
*Canvi de guarnició (verdura/amanida/mongetes) SUPLEMENT 1,50€

POSTRES

La Torrija
amb crema catalana caramel·litzada

Daus de Pinya a la brasa
amb crema i gelat de coco

Pastís de Formatge
amb coulis de fruits vermells (gluten free)

Flam d’ou
(gluten free)

Mató amb mel
(gluten free)

Crema catalana
caramel·litzada

Iogurt natural
(gluten free)

Fruita del temps
(gluten free)

Bola de Gelat
de vainilla, xocolata, torró, nata o llimona

Coulant de xocolata
amb gelat de vainilla (sup. 2,50€)

Valencià
suc de taronja natural amb gelat de vainilla (gluten free) (sup. 3,00€)

Canelons de pinya
amb gelat de mascarpone i crema catalana caramel-litzada (sup. 2,50€)

Sorbet de llimona
gluten free (sup. 2,00€)

Sorbet de llimona al Marc de Cava o Mojito 
gluten free (sup. 3,00€)

MENÚ 21,50€
primer + segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)

1/2 MENÚ 17,00€
primer/segon + postre o cafe + 1 beguda (vi, aigua o refresc)

TAKEAWAY

Menú 18,00€
(beguda no inclòsa)

1/2 Menú 15,00€
(beguda no inclòsa)

*Si pateixen alguna al·lèrgia o intolerància preguntin al personal de sala
Els plats sense gluten poden contenir traces, degut a la preparació de diferents plats al mateix temps

Menú diari a Santa Perpètua de Mogoda


Menú de dimarts a divendres.

Carta pel cap de setmana i festius.

Scroll to Top